Сцените

Go down

Сцените

Post  Селена Фокс on Sun Nov 22, 2009 1:13 pm

На сцените певците и танцьорите изнасят концерти!


Last edited by Селена Фокс on Sun Dec 06, 2009 4:02 pm; edited 1 time in total
avatar
Селена Фокс
*Админка*
*Админка*

Брой мнения : 150
Точки : 316
Репутация : 0
Регистриран на : 2009-11-21

View user profile http://roleplay-cool.team-talk.net

Back to top Go down

Re: Сцените

Post  Дейзи Стюърт on Fri Nov 27, 2009 5:38 pm

Дейзи за пореден път имаше концерт за изнасяне. Този път щяха да са повече хора, защото днес беше откриването на този нов стадион.
Изведнъж мобилният на Дейзи звънна. Тя се събуди и отегчено и промълви "Кой ли пък сега?". Вдигна и чу гласът на мениджъра си:
- Дейзи, веднага трябва да дойдеш на новия стадион! Току що ми казаха, че ще трябва да изнасяш концерт! - и затвори. Дейз въздъхна и падна отново върху меките си възглавници на леглото. След малко се облече, взе чантата си и поръча такси.
Скоро пристигна на стадиона, където вече я чакаше Ким Рандле, мениждърката й. Влезе в гримьорната и зачака да дойде момичето, което щеше да й каже какви дрехи да облече. След 10 минути тя дойде и й даде определените дрехи и обувки - едни бели панталони, тъмно синя тениска, бялосин шал, който да увие през врата и тъмни сини малки ботуши. Отиде в съблекалнята и изпробва дрехите. Сториха й се готини и мислеше, че излежда чудесно в тези бели панталони. После отиде пак в гримьорната и там същото момиче я гримира. Сложи й прасковен цвят гланц, синя спирала и синьобели сенки за очи. След 10 минути трябваше да излиза на сцената! Дейзи погледна през пердето на сцената и видя около сто човека там. В този град явно почитателите на музиката бяха много. Отдъхна си и след малко излезе на сцената с микрофон в ръка. Започна да пее една песен, която си беше съченила "Shine in your eyes". След тази песен изпя друга, която се казваше "Like a star", но не написана от самата нея. През изпълненията й публиката постоянно викаше и подпяваше. Накрая на концерта всички се разотидоха и Дейзи тръгна със сестра си, която беше дошла, към къщи.
avatar
Дейзи Стюърт
<Герой>


Брой мнения : 20
Точки : 28
Репутация : 0
Регистриран на : 2009-11-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Сцените

Post  Селена Фокс on Mon Dec 07, 2009 5:57 pm

Селена разбра,че дейзи е заета в студиото затова реши да отиде на прослушването за филма "Разходка в космоса" с участието на Майли Сайръс. Влезе в сградата и отиде зад колисите на сцената. Там имаше още около двайсетина човека, чакащи за някоя роля. Селена беше номер 18.
Мина половин час и няколко минути и дойде ред на Селена.
- Ще играя за ролята на Мари, извънземното, което спасява Даниел от метеорита. - каза притеснено Селена.
- Добре, вече намерихме актриса за Даниел - Майли Сайръс и ти сигурно го знаеш такаче тя ще си играе ролята, а ти..прави каквото ще правиш! - рече един от съдиите.
- Мхм.. - намигна Сел и започна да рецитира. - Хей, Карина! Какво е онова същество там? Явно е изгубило контрол над ракетата си! Ще се разбие в някой метеорит! - и скочи сякаш от планетата към ракетата.
Хвана ръката на "Даниел" и я издърпа, все едно я спасява.
- Браво.. - каза друг от съдиите. - Ти си най-добрата досега, но не се знае дали ще ти се обадим! Довиждане!
- Довиждане. - каза Сел и тръгна.
Зад сцената едно момиче, което вече бе минало и каза:
- Не се надявай на ролята! И на нас с приятелките ми ни каза, че сме най-добрите досега!
- О,да!Успокоихте ме! - каза Сел и тръгна тъжна към изхода. След малко излезе от сградата и се запъти към Dunkin Donuts...
avatar
Селена Фокс
*Админка*
*Админка*

Брой мнения : 150
Точки : 316
Репутация : 0
Регистриран на : 2009-11-21

View user profile http://roleplay-cool.team-talk.net

Back to top Go down

Re: Сцените

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum